30
Decembar

CRISTIANO RONALDO POTPISAO ZA AL NASSR

Kako javljaju izvori iz Saudijske Arabije, a prenose brojni europski mediji, portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo potpisao je ugovor na dvije i pol godine s tamošnjim klubom Al Nassrom.

 

 
Cristiano Ronaldo je potpisao ugovor s klubom koji je trenutačno vodeća momčad tamošnjeg prvenstva, a posljednji je put prvak Saudijske Arabije bio prije četiri sezone. Iz istih izvora se kaže kako bi klub službeno ovaj posao trebao obznaniti tijekom subote.
 

Prema nepotvrđenim navodima, Portugalac bi u Al Nassru trebao zarađivati oko 75 milijuna američkih dolara po sezoni. 

 

Uz to što je veliko igračko pojačanje Al Nassra, ali i u svakom drugom pogledu najveća moguća reklama ovog kluba i nogometa u ovoj zemlji, 37-godišnji Cristiano Ronaldo bi trebao biti i ambasador velikog projekta, odnosno, zajedničke kandidature Saudijske Arabije, Grčke i Egipta koji žele organizirati Svjetsko nogometno prvenstvo 2030. godine.

 

 

Cristiano Ronaldo karijeru je počeo u lisabonskom Sportingu gdje je igrao tijekom 2002. i 2003. godine. Potom je otišao u Manchester United gdje je postao svjetska zvijezda i čiji je dres nosio do 2009. godine. Najuspješnije godine imao je igrajući za madridski Real od 2009. do 2018. godine. Potom je otišao u Juventus i još jednom pokušao na Old Traffordu, no posljednje igranje za Manchester United nije ostalo u ugodnim uspomenama ni jednoj od strana.

 

Za portugalsku reprezentaciju odigrao je 196 utakmica te je postigao 118 pogodaka, podsjeća Hina.

Last modified on petak, 30 Decembar 2022 22:48

Istočna Bosna