03
Januar

NOĆ PRIJE VJENČANJA OD ZARUČNIKOVE LJUBAVNICE DOBILA JE PORUKE, ZA OSVETU JE SMISLILA PAKLENI PLAN

Vijest koju je objavio portal UNILAD.co.uk, a u kojoj se navodi da je mladenka, naravno, zbog svega što joj se desilo, svoju priču je podijelila pod promijenjenim imenom, Casey, noć prije vjenčanja otkrila kako njen zaručnik vodi dvostruki život, danima prenose svi svjetski portali.

 

Ilustracija
 

Naime, noć prije vjenčanja stigle su joj sms poruke s nepoznatih brojeva, i to ni manje ni više nego od ljubavnice budućeg supruga. Casey je tu noć slavila sa svojim prijateljicama i pripremala se za veliki dan, kad su na njen mobitel počele pristizati poruke. Bile su to kopirane poruke koje je njen zaručnik razmjenjivao s ljubavnicom.

 

U jednoj je pisalo: „Ja se ne bih udala za njega, a ti?”. Žena koja joj je poslala poruke, poslala je i fotografiju sebe i Caseyinog zaručnika kao dokaz. Druga poruka glasila je: “Ovaj vikend. Ti i ja.” i “Tvoje tijelo je tako savršeno, a tek kako ga znaš koristiti.

 

Volio bih da moja djevojka to zna.” Casey nije sumnjala da li su poruke istinite ili ne, jer je počela slagati kockice ljubavne veze. Iako su joj prijateljice savjetovale da otkaže vjenčanje, Casey je ipak ostala hladne glave te je skovala pakleni plan za sutra. Na vjenčanju se pojavila, stala pred oltar kao da se ništa nije desilo.

 

 

Zaručnik ne sumnjajući ništa, očekivao je kako će uslijediti razmjena bračnih zavjeta, ali tada je Casey uzela mobitel i počela čitati sms poruke.

 

Gosti su bili šokirani, a zaručnik, čije ime je također promijenjeno, te ga u svojoj ispovijesti za spomenuti portal oslovljava sa Alex, je počeo mijenjati boje, sve vrijeme joj pokušavajući uzeto mobitel iz ruku.

 

  • Neće biti vjenčanja. Čini se kako Alex ipak nije onakav kakav sam mislila da jeste – pribrano je rekla Casey dodavši: “Volim vas sve i koliko god je ovo užasno, drago mi je da ste svi ovdje. Vjenčanja neće biti, ali slavit ćemo iskrenosti, pronalaženje prave ljubavi i slušanje svog srca čak i kada je slomljeno.”.

Istočna Bosna