10
Decembar

Plava poliklinika otvorila poslovnicu u TC Bingo Živinice

Osluškujući potrebe građana Tuzlanskog kantona, obilježavajući 24. godišnjicu rada i postojanja, Plava poliklinika je danas u 13.00 sati otvorila vrata još jedne poslovnice i to na području grada Živinice.

 

 

U novootvorenoj poslovnici, pacijentima sa područja Živinica i obližnjih gradova i opština, biti će dostupne najnovije dijagnostičke metode kao i širok spektar pouzdanih laboratorijskih analiza.

 

“Obzirom da su nam pacijenti i njihove potrebe uvijek u fokusu, na novoj lokaciji u Živinicama ordinirati će specijalisti iz oblasti interne medicine, ginekologije kao i medicine rada, tako da će na jednom mjestu moći obaviti stručne specijalističke preglede kao i sve vrste ljekarskih uvjerenja. Pored toga, imajući u vidu da se savremena medicina danas ne može zamisliti bez laboratorijske dijagnostike, pacijentima smo omogućili i preko 2500 laboratorijskih analiza koje se zasnivaju na najnovijim medicinskim dostignućima i omogućavaju svakoj osobi da u najkraćem roku, dobiju potrebne rezultate, po pristupačnim cijenama”, navodi dr. Ahmed Hujdurović, član Uprave.

 

Posebno značajno za pacijente, prema riječima dr. Hujdurović, je mogućnost očitavanja nalaza na istom mjestu, u cilju pravovremenog postavljanja dijagnoze i ordiniranja terapije.  U duhu prazničnog raspoloženja i darivanja svi pacijenti koji tokom prvog mjeseca rada laboratorije, obave bilo koji laboratorijski paket dobiti će gratis očitavanje nalaza uz konsultacije sa ljekarom u trajanju od 15 min.

 

Inovativnim poslovanjem, predanim radom i ambicioznim planovima Plava Poliklinika nastavlja učvršćivati lidersku poziciju u zdravstvu, kada je riječ o privatnim zdravstvenim ustanovama na području TK.

 

” Otvaranje Plave poliklinike u Bingo centru Živinice samo je dio našeg ambicioznog plana poslovanja za ovu i nadolazeće godine. Naime, Plava poliklinika u ovoj godini ostvarila je izvanredne poslovne rezultate kojima smo unaprijedili zadovoljstvo naših pacijenata, ali i povećali broj zaposlenih na što smo posebno ponosni. Cilj je nastaviti istim intenzitetom i u narednoj godini realizacijom jednog od kapitalnih projekata, a to je izgradnja moderne bolnice sa više od 5500 m2 površine u blizini naše centralne poliklinike u Simin Han-u”, istakao je dr. Hujdurović, dodajući da po uzoru na Svjetske medicinske centre, Plava Poliklinika nastavlja sa projektom informatizacije i unaprijeđenja kvaliteta poslovanja i u 2022. godini.

 

“Našim pacijentima će na svim lokacijama biti dostupan i novi elektronski servis “E-karton”  koji će omogućiti online preuzimanje nalaza i pristup medicinskoj dokumentaciji, u svakom  trenutku, putem mobitela ili drugih elektronskih uređaja. Na taj način će pacijenti uštedjeti vrijeme i imati uvid u kompletnu medicinsku dokumentaciju online, na jednom mjestu” , kazao je dr. Hujdurović.

 

Povodom otvaranja Plave Poliklinike u TC Bingu Živinice pripremljene su i posebne pogodnosti:

 

  • besplatna krvna slika uz bilo koji nalaz do 17.12.2021.
  • akcijska cijena hormona štitne žlijezde od 30KM
  • 30% popusta na LAB PREMIUM ZA NJU: kks, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, GGT, holesterol, trigliceridi, Fe, CRP, hormoni štine (FT3, FT4, TSH). – 45KM
  • 30% popusta na LAB PREMIUM ZA NJEGA: kks, sedimentacija, ŠUK, urin, urea, kreatinin, ALT, AST, GGT, holesterol, trigliceridi, Fe, CRP, PSA – 40KM

 

Novootvorenu laboratoriju i polikliniku na adresi TC Binga Živinice (1. sprat)  možete posjetiti radnim danima i subotom od 08 do 21h, kao i nedjeljom od 08 do 19h.

 

Sve dodatne informacije možete dobiti na tel. 035 393 111. Prekontrolišite svoje zdravlje u uslovima najsavremenije medicinske dijagnostike!

Last modified on petak, 10 Decembar 2021 19:52

Istočna Bosna