09
April

ŽIVOTNA BORBA POZNATE PJEVAČICE: NALAZI SE NA INTENZIVNOJ NJEZI ALI STANJE SE POGORŠAVA

Folk pjevačica Indira Aradinović Indi operisana je 9. marta, kada joj je iz estetskih razloga smanjen želudac.

 

 
 
 

Od tada je pjevačica imala još jednu operaciju uslijed komplikacija koje su se javile nakon zahvata, a po svemu sudeći, pjevačica će ponovo morati pod nož kako bi joj spasili život.

 

Indirino stanje je kritično zbog akutne upale pankreasa, koja iziskuje hiruršku intervenciju, ali ljekari čekaju da pjevačicin organizam ojača da bi mogli da izvrše operaciju pod totalnom anestezijom.

Izvor blizak pjevačici otkriva da je njeno zdravstveno stanje jako loše i da ljekari daju sve od sebe da joj medikamentima smire upalu pankreasa. Trenutno se nalazi na intenzivnoj njezi u Kliničkom centru Srbije, piše Alo.rs.

  •  Indi je u jako lošem stanju. Izmučena je od dvije operacije, koje je već imala, želudac joj ne funkcioniše, dreniraju joj tečnost koja se skuplja i bukvalno pokušavaju da je malo ojačaju kako bi mogli da je ponovo operišu. Ima jaku upalu pankreasa, koja se već danima ne smiruje iako su joj dali terapiju medikamentima. Doktori se trude, ali po svemu sudeći, moraće ponovo pod nož – navodi izvor i objašnjava da upala pankreasa može biti kobna ako se ne sanira medikamentima ili hirurški.
  •  Akutna upala pankreasa može da zahvati vitalne organe. Njoj je slezina već izvađena, ali postoji opasnost da upala ode na organe koji su vitalni, što može, nedajbože, da dovede do fatalnog ishoda. Situacija je strašna, ali ljekari se svim silama bore. Ona je jaka žena, bori se kao lavica. Nadam se da će uspjeti da ojača i da se izbori sa ovim – naveo je izvor.
 
 

Istočna Bosna