12
Februar

NOVI DETALJI O DEČKU ANE NIKOLIĆ: IAKO JE VLASNIK FIRME, NE SJEDI U DIREKTORSKOJ FOTELJI

Pjevačica Ana Nikolić već nekoliko mjeseci uživa u vezi sa novim izabranikom Boškom, biznismenom iz Crne Gore, a sada su u javnost isplivali novi detalji njihove veze.

 


Arhiv
 

Ana i Boško su se, navodno, su se upoznali prije nekoliko godina preko zajedničkih prijatelja, ali su druženje obnovili nakon što ga je Ana nedavno ugledala na svojim vratima, navodi Alo.

 

Naime, kako se navodi, Anin novi dečko je vlasnik firme koja se bavi prodajom i ugradnjom sigurnosnih vrata, a pjevačica je angažovala upravo njegovu firmu da joj promijeni ulazna vrata.

 

  •  Njihov susret je bio slučajan jer je Ana angažovala Boškovu firmu da joj promijeni ulazna vrata i ujedno promijeni brave na sobnim vratima. Tom prilikom je i on krenuo s majstorima na teren kako bi nadgledao radove i kako bi se postarao da sve prođe kako treba – rekao je izvor pomenutog lista i dodao:
  •  Ani se najviše dopalo to što je vlasnik firme, a sa svojim majstorima odlazi na teren i nadgleda radove i što se ne libi da popravlja brave i namiješta vrata, umjesto da uživa u direktorskoj fotelji. Poslije njihovog prvog susreta, povjerila se drugarici da baš takvog muškarca želi pored sebe i da nikada nije vidjela tako vrijednog i sposobnog čovjeka.

Kako se dalje navodi, Boško je bio taj koji je inicirao da on i pjevačica izađu na sastanak.

 
  • Pošto je imao Anin broj, Boško joj je vrlo brzo poslao poruku da bi volio još jednom da je vidi, ali na nekom drugom miestu. Tada ju je i zvanično pozvao na prvi sastanak, a Ana je pristala bez razmišljanja jer nije želiela da propusti takvu priliku. Poslije prvog dejta, sve vrijeme su bili u kontaktu, a pošto Boško živi u Crnoj Gori, stalno je dolazio u Beograd kako bi se viđao sa Nikolićevom – tvrdi izvor.

Istočna Bosna