24
Maj

Subašić: Stevandić neće mirno spavati, podnijet ćemo krivičnu prijavu protiv njega

Published in Istočna Bosna

Predsjednica Udruženja majke Srebrenice Munira Subašić poručila je Nenadu Stevandiću, predsjedniku Narodne skupštine RS-a, da će zbog njegove retorike kojom truje biti podnesena krivična prijava, da su već u kontaktu sa advokatima iz inostranstva.


- Milorad Dodik to svaki dan radi. Teško je boriti se protiv sebe. U njemu je nešto proradilo i ne zna šta da radi. Znate, kod nas često u Bosni kažu "pomahnitao". Nešto se budi u njemu. Ja kažem meni kao majci je Stevandić opasniji od Milorada Dodika. Mi ćemo kao organizacija, udruženje, razgovaramo sa važnim advokatima iz inostranstva, podnijeti krivičnu prijavu protiv njega.

 

On danima truje, truje, truje. Na Milorada sam naučila, kada kaže lijepu riječ meni bude čudno. Nažalost, ima dosta milorada, karadžića i mladića, ali Stevandić neka zna, mi smo uspjele da tužimo UN, Vladu Nizozemske, Ministarstvo odbrane, dobijemo presudu. Ja mu garantujem životom da ćemo i protiv njega dobiti presudu, neće mirno spavati - poručila je Subašić tokom gostovanja na BHRT-u.

Link:

https://www.facebook.com/watch/?v=989969352121165

Last modified on petak, 24 Maj 2024 09:01

Istočna Bosna