- Mnogi su u čudu i ne mogu da vjeruju da je nedavno u zgradi SNSD-a na Rosuljama došlo do fizičkog sukoba između ministra Lukača i Dodika, i da je tinjajući sukob i netrpeljivost eskalirao do vrhunca. Vijest sam primio sa dozom rezerve i opreza prije nekoliko dana, ali nakon što sam dobio potvrde i slične informacije iz više različitih i nepovezanih izvora, odlučio sam objaviti vijest o incidentu u sjedištu SNSD-a na Rosuljama - objavio je Vukanović.

 

Iz Banje Luke mi stižu nove informacije, piše Vukanović, i tvrdi da su od pouzdanih i ozbiljnih ljudi. Informacije, kako navodi, kažu da je prije nekoliko dana Dodik snimao vilicu u jednoj zdravstvenoj ustanovi koja se nalazi u blizini Investiciono-razvojne banke Republike Srpske.

 

- Da li je u pitanju karijes ili pesnica ministra Lukača vjerovatno će se saznati nakon pada režima i otvaranja Pandorinih kutija - piše Vukanović.


Gorica Dodik, kćerka i neformalni portparol na društvenim mrežama šefa SNSD-a, pak tvrdi da to nije tačno.

 

- Da se ovo laprdalo ne bi više brinuo, evo mu informacija iz prve ruke. Milorad Dodik je snimao vilicu jer ima intervenciju na desnima i morao je prije operacije da ima snimak. Tebi toplo preporucujem da uradis snimak glave!

 

Kada se desi povreda vilice, to se snima CT-om ili magnetnom rezonancom u Kliničkom centru, ne ide se tamo gdje se snimaju zubi. Ubuduće prije puštanja laži u promet, mali gospodin treba da se raspita, da ne ispada veća budala nego sto je inače - napisala je "prva kćerka" na Twitteru.