07
April

LUNA ĐOGANI: DA NISAM U REALITY-U BILA BIH U LUDNICI

Luna Đogani i Marko Miljković su ponovo imali žustru svađu pred kamerama, a povod je njegovo druženje sa Jelenom Pešić. Luna je kroz razgovor sa Markom shvatila kako on gleda na njihov raskid i bila u šoku kada je shvatila da bi on sa njom spavao u krevetu i da dođe do ljubavnog brodoloma.

 

 
 
 
  • Ti i da raskineš, ti bi spavao sa mnom u istom krevetu? Sad si rekao da ti to nije bitno, nisi me pecnuo, nego si htIo da ispadneš kao… Bravo šmekeru, a šta ćemo sa tvojim prethodnim šmekerskim djelima dok sam ja bila napolju? – upitala je Luna, a on se pravdao:
  • Ništa ja nisam radio, vidiš šta rade ljudi ovdje koji su u vezi. Ja sam znao da će ti smetati, ali nisam znao da će ti toliko baš – branio se Miljković što je Lunu razbjesnelo pa je priznala:
  • Ja da nisam ušla ovdje ili bih završila u Lazi, ležala bih u krevetu negdje zavezana, ili bih otišla negde daleko i promjenila identitet, živjela drugi život! Do jula bih tako završila, pogasila društvene mreže i sve, da ne dođe do mene “Zadruga”. Nisam mogla da izdržim – pričala je Luna, dok je Marko djelovao nezainteresovano, prekinuo je i sa zadrugarima započeo razgovor o hrani.

Istočna Bosna