08
Januar

Zbog jednog pogrešnog poteza otac i sin “audijem” otišli u smrt

Published in BiH

Policija i javni tužilac obavili su uviđaj lica mjesta, a ostali detalji biće jasni nakon završene istrage

 

saobracajna vojvodina

 

Saobraćajna nesreća koja se dogodila u petak oko podne na putu između Budisave i Šajkaša u Srbiji bila je užasna, kako “Blic” saznaje, vozač “audija” Simeun Đukić pokušao je da pretekne jedan kombi kada je izgubio kontrolu nad vozilom. U tom momentu, u suprotnoj traci, naletio je na zaleđeni dio puta i auto je skliznuo.

 

Počeo je da se okreće po lijevoj traci nekoliko puta, kada je na njega naišao “citroen” iz suprotnog smjera. U direktnom sudaru putnici u “audiju” su izgubili život, a troje putnika u “citroenu” završilo je u Kliničkom centru Vojvodine. Svi učesnici saobraćajne nesreće su iz vojvođanskog sela Vilovo.

 

Ženska osoba M.J. (59) i njen sin M.N. (35) zajedno sa komšijom M.S. (51) iz “citroena”, stabilnog su zdravstvenog stanja.

 

– Pacijenti su hemodinamski stabilni. Uradila se dijagnostika, CT i ostali pregledi i svo troje su van životne opasnosti – precizirali su u KCV.

 

Malo selo Vilovo ne pamti ovakvu tragediju, u jednom danu morali su da se oproste od dvoje mještana, a još se brinu šta će biti sa ostalih troje.

 

– Koliko sam čula put je bio zaleđen i kao staklo. Čim napada snijeg ovdje do nas je muka doći, ceste su uvijek katastrofa, prije se snijeg otopi nego što ih očiste. Žao mi je što su pokušali da preteknu vozilo, ali čovjek u tom trenutku vjerovatno ne misli na najgore. Znam ih kao dobre i vrijedne komšije, prave domaćine, vjerujte još ne mogu da dođem sebi – rekla je komšinica familije Đukić.

 

Policija i javni tužilac obavili su uviđaj lica mjesta, a ostali detalji biće jasni nakon završene istrage.

 

IB.com/Fokus.ba

Last modified on utorak, 08 Januar 2019 08:21

Istočna Bosna