19
Juni

FOTOGRAFIJA KOJA VAM SE NAJVIŠE SVIĐA OTKRIVA ŠTA VAM JE TRENUTNO NA UMU

slika koja vas

 

Čak i ako imate jaku ličnost, vaše stanje uma može se promijeniti u svakom trenutku. To se može dogoditi zbog posla, emocija ili drugih spoljnih faktora. Ako želite saznati nešto više o vašem stanju uma, odaberite jednu od sljedećih slika.

 

Broj 1

 

Opušteni ste, duhoviti i vedri. Vi vidite život kao priliku da budete slobodni i spontani i uživate u svakom trenutku. Jeste li ikada čuli frazu "Jednom se živi"? Ovaj izraz vas definiše, piše Zen magazine.

Tražite nova iskustva, vaša znatiželja je nezasita i ne bojite se promjena. Volite da radije riskirate i isprobavate nešto novo, umjesto da se osjećate ograničenim u vašim okolnostima. Volite iznenađenja.

 

Broj 2

 

Vi ste nezavisni i ne volite konvencionalne stvari. Uvijek slijedite svoj put i zanemarujete svoja ograničenja. Imate umjetničke sposobnosti i uživate da ih pokažete na poslu ili u slobodno vrijeme.

Volite toliku slobodu da ste nepredvidljivi. Živite prema svojim idejama i vjerovanjima, čak i ako morate da plivate protiv plime.

 

Broj 3

 

Vjerovatno ste osjetljiva osoba. Volite da meditirate i razmišljate o sebi i o svijetu oko sebe. Ne možete da podnesete površnost. Više volite da provodite vrijeme u samoći nego da vodite besmislene razgovore.

Ali uspostavljate čvrste veze sa svojim pravim prijateljima. To vam donosi unutrašnji mir i dobro zdravlje. Nikada vam nije dosadno, čak ni kada se osamite.

 

Broj 4

 

Vi ste prefinjeni, uravnoteženi i skladni. Volite jednostavnost i sve prirodne stvari, zbog čega se drugi osećaju prijatno u vašem društvu. Stojite čvrsto nogama na zemlji i pouzdani ste. Želite da osigurate sigurnost svojim voljenima, ali niste pretjerano zaštitnički raspoloženi.Oni vas vide kao toplu i ljubaznu osobu. Ne sviđa vam se trivijalnost i ne pratite modne trendove. Volite praktičnu, ali elegantnu odjeću.

 

Broj 5

 

Vi ste pragmatični profesionalac i imate veliko poverenje u svoje sposobnosti. Imate život pod kontrolom i ništa ne prepuštate slučajnosti. Rješavate probleme jednostavnim, nekomplikovanim rješenjima. Vi ste realni i znate kako da donesete dobre odluke.

Moguće je da imate odgovoran položaj na poslu, jer drugi veruju u vašu sposobnost. Vaša mentalna snaga je dobro primljena od strane drugih i niste zadovoljni dok ne završite ono što ste započeli.

 

Broj 6

 

Volite mir, volite da razmišljate i ne volite agresiju. Jednostavni ste, ali takođe ste i oprezni. Lako sklapate prijateljstva, ali i uživate u vašoj nezavisnosti i privatnosti. Ne smeta vam da provodite vreme u društvu prijatelja, ali s vremena na vrijeme potreban vam je odmor kako biste razmislili o životu.

Vaš je prostor svijet pa je moguće da imate omiljeno mesto za koje niko drugi ne zna. Ali ipak niste pustinjak. Vi ste u miru sa sobom i sa onima oko sebe.

 

Broj 7

 

Vi ste dinamična, aktivna i ekstrovertna osoba. Volite da riskirate i ne bojite se posvećenosti, bilo na poslu ili u društvenoj situaciji. Rutina je vaša najveća slabost pa uvijek pokušavate da ostanete aktivni.

Odluke koje donosite neće uvijek usrećiti sve, ali vaši pravi prijatelji su oni koji ostaju uz vas tokom svih promjena.

 

Broj 8

 

Vi ste romantična osoba i sanjar, s osjetljivim karakterom. Vi odbijate da vidite stvari iz isključivo racionalnog gledišta. Vama su osjećaji i emocije važniji. Važno je da sanjate i zamišljate.

Ne želite da se okružite ljudima koji ne vjeruju u romantiku i koji preferiraju logiku. Ako nešto ograniči raspon vaših emocija i osjećaja, odmah to odbacujete.

 

(Hayat / Foto: Arhiva)

Istočna Bosna