28
Novembar

Bagerom na ljude, maskirani huligani napali demonstrante - VIDEO

Published in Svijet
U Šapcu je došlo do incidenta tokom blokiranja saobraćajnica. Naime, kako se vidi po snimcima s društvenih mreža, jedan bagerista nije želio da stane i krenuo je kroz grupu okupljenih građana. 
 

Osoba koja je pored njega, sa bagera, snimala okupljene građane, šutnula je muškarca koji je pokušao da se popne, a onda je izbila tuča.

Građani su blokirali saobraćaj baš ispred nekoliko autobusa koji su prevozili pristalice Srpske napredne stranke, ali nije bilo nikakvih incidenata dok je bio prisutan policijski kordon.

 

Ali, u jednom trenutku policajci su se povukli, a na ljude je krenuo bager koji je silom pokušavao da probije blokadu. Ipak, to nije dalo rezultata jer su ljudi bili uporniji, uprkos mogućnosti da neko bude ozbiljno povrijeđen ili čak da strada.

 

Tada su se pojavili maskirani mladići, naoružani drvenim palicama, štanglama i čekićima, za koje se pretpostavlja da su članovi nekih navijačkih grupa. Oni su napali okupljene građane i počeli da ih udaraju, a razbili su i stakla na jednom traktoru koji je blokirao saobraćajnicu.

 

Policija je za to vrijeme sve posmatrala i nisu intervenisali. Demonstranti su potom kamenjem i zemljom počeli da gađaju autobus u kojima su bili članovi SNS.A šta se sve događalo u Šapcu, pogledajte na ovom videu.

 


 Nova.rs