Aktuelno
Nedjelja, 16 Srpanj 2017 17:34    PDF Ispis E-mail
Slastičarna 'LOKUM' otvorila svoja vrata u Bingo City Centru u Tuzli : Posjetitelji uživali u besplatnim baklavama i sladoledima! (FOTO)

U Bingo City Centru u Tuzli, pred velikim brojem naših sugrađana, kako mlađih, tako i nešto starijih svečano je otvorena Caffe Restoran Slastičarna "LOKUM".

6

"LOKUM" je na dan otvaranja za sve posjetitelje priredio sjajnu zabavu. Uz takmičenja za djecu, nagrade i besplatnu baklavu i sladoled, Tuzlaci i Tuzlanke mogli su uživati.

"Probali su naše tradicionalne specijalitete spravljene kroz recepture koje ljubazno osoblje "LOKUMA" svakodnevno dovodi do savršenstva. Dakle, radi se o autohtonoj bosanskoj kuhinji sa prizvukom turskih i svjetskih specijaliteta i delicija", rekao je za Kameleon direktor "LOKUMA" Jakup Balta.

7

"Ima gužve, cijelo jutro ljudi dolaze. Tu je mnogo djece jer smo za njih organizovali prateći zabavni program kao što su predstave. Tu su glumci i klaun koji dijele balone", rekla je za Kameleon Alisa Mulahmetović, asistentkinja u "LOKUMU".

lokum-9

Današnja zabava traje do večernjih sati. Inače, radno vrijeme "LOKUMA" bit će od 9 do 22 sata, kada se i zatvara Bingo City Centar.

FOTO:

1117lokum-8lokum-129313335425463

 

Ažurirano ( Nedjelja, 16 Srpanj 2017 18:05 )