01
Mart

SUĐENJE U NIŠU OD KOGA BOLI GLAVA: SILOVAO DJEVOJKU, NJEN OTAC GA IZBO NOŽEM, POSLIJE SVEGA SE POMIRILI

Published in Svijet

U Višem sudu u Nišu je ponovo počeo proces protiv okrivljenog R.N.(24) iz sela Donje Međurovo. On je optužen da je 7. marta prošle godine djevojku (20) s kojom se zabavljao, maltretirao, psovao i na kraju, silovao.

 

 

 

Ona je nekako uspjela da pobjegne. Roditelji su vidjeli da nešto s djevojkom nije u redu i pozvali su policiju. Momak se kasnije uputio njenoj kući gdje je na vratima zatekao njenog oca. Nakon kraće rasprave, prije koje je lupao na vrata i psovao, otac mu je nakon rasprave nožem nanio teške tjelesne povrede. Vrhunac ove ljubavne drame je da su se R.N. i djevojka poslije svega toga pomirili, saznajemo danas ispred sudnice.

 
  • Oni su se zabavljali i on je očigledno iz ljubomore poslije duge rasprave pa i udaraca nju na silu obljubio. Da li je to tako bilo, otkriće sud, ali u svakom slučaju da je on nakon toga otišao u njenu kuću, bio nasilan jer je htio da ona povuče prijavu protiv njega. Tu na vratima je bio njen otac, oni su se ubjeđivali da bi ga njen otac onda ubo nožem – ispričano je danas ispred sudnice.

Na sudu će se uskoro naći i djevojkin otac koji se tereti za nanošenje teških tjelesnih povreda. Otac je rekao za medije da mu se učinilo da je tada bivši momak njegove kćerke repetirao pištolj te da je zato uzeo nož da se brani, piše Kurir.

Istočna Bosna