Print this page
21
Mart

Pogledajte kako izgleda Bilino Polje iz zraka uoči utakmice, traje završno ušminkavanje

Published in BiH

Stadion Bilino Polje spreman dočekuje utakmicu baraža za Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Ukrajine, a danas u popodnevnim satima vršeno je posljednje dotjerivanje travnjaka.


Zmajevi će od 20:45 dočekati Ukrajinu u polufinalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo. U slučaju pobjede, u finalu ćemo na Grbavici igrati protiv Izraela ili Islanda.

 

Očekuje se velika podrška reprezentaciji BiH večeras jer je u rekordnom roku prodato sve ulaznica što je pušteno u prodaju. Zbog snage Ukrajinaca, Zmajevima je potrebna što veća podrška, ali i da se duel odigra u adekvatnim uvjetima.

 

Za to su se pobrinuli organizatori utakmice koji su danas vršili i posljednje pripreme terena za večerašnji duel. Kako zenički stadion izgleda iz zraka nekoliko sati prije utakmice, možete pogledati na našim fotografijama.


Utakmica na Bilinom Polju igra se večeras s početkom u 20:45 uz direktan TV prijenos na BHT-u te u tekstualnom prijenosu na Klix.ba.

 

Na portalu Klix.ba tokom cijelog dana moći ćete pratiti sadržaj posvećen utakmici iz Zenice, uključujući i videoankete građana, očekivanja i atmosferu s ulica. Vaša očekivanja možete izraziti u našoj anketi pri vrhu članka.